, ,

Sided Tabletop Easel

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Frymëzoni kreativitetin e pafund me këtë kavalet të dyanshme, me një tabelë magnetike dhe një dërrasë me shkumës në anën tjetër. Është i bërë prej druri dhe tejet fleksibël në mbajtje dhe palosje. Seti përmban një shënues, gomë, pesë shkopinj shkumësash me ngjyra, rrotull letre dhe 36 shkronja dhe numra magneti. Është perfekte për aktivitete krijuese dhe argëtuese për fëmijë. Dizajni dhe ngjyrat e bëjnë lehtësisht të përshtatshme për tu vendosur në dhomën e gjumit ose këndin e dedikuar për lojë në shtëpi.

Karakteristikat:

 • Perfekte për të frymëzuar aktivitetin krijues
 • Është i bërë prej druri dhe tejet fleksibël në mbajtje dhe palosje
 • Përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm
 • Perfekte për aktivitete krijuese dhe argëtuese
 • Dizajni dhe ngjyrat e bëjnë lehtësisht të përshtatshme në çdo ambient të shtëpisë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 52.705 x 44.45 x 6.99 cm

7,200 L

2 stok

Frymëzoni kreativitetin e pafund me këtë kavalet të dyanshme, me një tabelë magnetike dhe një dërrasë me shkumës në anën tjetër. Është i bërë prej druri dhe tejet fleksibël në mbajtje dhe palosje. Seti përmban një shënues, gomë, pesë shkopinj shkumësash me ngjyra, rrotull letre dhe 36 shkronja dhe numra magneti. Është perfekte për aktivitete krijuese dhe argëtuese për fëmijë. Dizajni dhe ngjyrat e bëjnë lehtësisht të përshtatshme për tu vendosur në dhomën e gjumit ose këndin e dedikuar për lojë në shtëpi.

Karakteristikat:

 • Perfekte për të frymëzuar aktivitetin krijues
 • Është i bërë prej druri dhe tejet fleksibël në mbajtje dhe palosje
 • Përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm
 • Perfekte për aktivitete krijuese dhe argëtuese
 • Dizajni dhe ngjyrat e bëjnë lehtësisht të përshtatshme në çdo ambient të shtëpisë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 52.705 x 44.45 x 6.99 cm
SKU: 772127905 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close