, , ,

Sintetizues

Djeco
Availability:

10 stok


Zbuloni sintetizuesin  nga koleksioni Animambo nga Djeco, një instrument muzikor për fëmijë nga 3 vjeç. Duke praktikuar muzikën, fëmija mund të luajë me  4 4 tinguj instrumentesh (saksofon, piano, organ dhe vibrafon). Fëmija juaj do të zgjedhë instrumentin e tij (çdo zgjedhje shoqërohet me një muzikë të vogël demo në mënyrë që ai të identifikojë menjëherë ndryshimin në tingull nga një instrument në tjetrin) dhe të kompozojë meloditë e tij në piano.

Çdo notë zëvendësohet me një shenjë me ngjyrë të shtypur para butonave. Fëmijët thjesht duhet të ndjekin butonat me ngjyrë në partiturë për të luajtur dhe praktikuar muzikën. Përveç se argëtuese kjo piano e bukur elektronike mund ti zgjojë pasionin e muzikës për fëmijët që në vegjëli. Ky sintetizues mund të jetë një ide dhurate shumë e veçantë për ditëlindje ose festat e fundvitit.

Karakteristikat:

 • E ndërtuar prej druri dhe plastike
 • Dizajn i këndshëm
 • Zgjon pasionin e muzikës që në vegjëli
 • Ide dhurate për ditëlindje
 • Mosha e përshtatshme mbi 3 vjeç

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e pianos: 36.5 x 19 x 5 cm
 • Përmasat e kutisë: 38.5 x 20 x 6 cm
 • Punon me 4 bateri AA

 

9,600 L

10 stok

Zbuloni sintetizuesin  nga koleksioni Animambo nga Djeco, një instrument muzikor për fëmijë nga 3 vjeç. Duke praktikuar muzikën, fëmija mund të luajë me  4 4 tinguj instrumentesh (saksofon, piano, organ dhe vibrafon). Fëmija juaj do të zgjedhë instrumentin e tij (çdo zgjedhje shoqërohet me një muzikë të vogël demo në mënyrë që ai të identifikojë menjëherë ndryshimin në tingull nga një instrument në tjetrin) dhe të kompozojë meloditë e tij në piano.

Çdo notë zëvendësohet me një shenjë me ngjyrë të shtypur para butonave. Fëmijët thjesht duhet të ndjekin butonat me ngjyrë në partiturë për të luajtur dhe praktikuar muzikën. Përveç se argëtuese kjo piano e bukur elektronike mund ti zgjojë pasionin e muzikës për fëmijët që në vegjëli. Ky sintetizues mund të jetë një ide dhurate shumë e veçantë për ditëlindje ose festat e fundvitit.

Karakteristikat:

 • E ndërtuar prej druri dhe plastike
 • Dizajn i këndshëm
 • Zgjon pasionin e muzikës që në vegjëli
 • Ide dhurate për ditëlindje
 • Mosha e përshtatshme mbi 3 vjeç

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e pianos: 36.5 x 19 x 5 cm
 • Përmasat e kutisë: 38.5 x 20 x 6 cm
 • Punon me 4 bateri AA

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close