Sold out!

Siprale Aktiviteti

Moulin Roty
Availability:

S’ka stok


Siprale Aktiviteti e veprimtarisë së qenit, e përbërë nga disa ngjyra dhe tekstura si një lara-lara me letër të thërrmuar në veshët e tij, një pouët gri dhe 2 pleshtat dhe lepuri. Mund të rrokulliset kudo për të argëtuar dhe zhvilluar shqisat e foshnjës.

Karakteristikat:

  • Materiali: pambuk, poliester, elastan, poliamid, viskozë, akrilik

7,200 L

Sold out!

Siprale Aktiviteti e veprimtarisë së qenit, e përbërë nga disa ngjyra dhe tekstura si një lara-lara me letër të thërrmuar në veshët e tij, një pouët gri dhe 2 pleshtat dhe lepuri. Mund të rrokulliset kudo për të argëtuar dhe zhvilluar shqisat e foshnjës.

Karakteristikat:

  • Materiali: pambuk, poliester, elastan, poliamid, viskozë, akrilik
Marka

SHPORTA NË BEE

close