Sistemi diellor

Availability:

1 stok


Sistemi diellor i ndriçuar dhe motorizuar me diametër prej 85 cm përmban 8 planetë dhe diellin tonë. Drejtuar nga një telekomandë, planetët rrotullohen sipas 3 orbitaleve të ndryshme rreth diellit. Nga dita është një mjet ideal për të mësuar planetët. Natën, është një dritë shumë e këndshme që fiket për të kursyer energji.

Karakteristikat:

  • Mosha: + 6 vjeç.
  • Ju nevojiten 3 bateri AA dhe 2 bateri AAA të pa përfshira.
  • Paketimi: 29.2cm (Lartësia) x 24.1cm (Gjerësia) x 19.1cm (Gjatësia)

6,300 L

1 stok

Sistemi diellor i ndriçuar dhe motorizuar me diametër prej 85 cm përmban 8 planetë dhe diellin tonë. Drejtuar nga një telekomandë, planetët rrotullohen sipas 3 orbitaleve të ndryshme rreth diellit. Nga dita është një mjet ideal për të mësuar planetët. Natën, është një dritë shumë e këndshme që fiket për të kursyer energji.

Karakteristikat:

  • Mosha: + 6 vjeç.
  • Ju nevojiten 3 bateri AA dhe 2 bateri AAA të pa përfshira.
  • Paketimi: 29.2cm (Lartësia) x 24.1cm (Gjerësia) x 19.1cm (Gjatësia)

SKU: 8433417130015 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

SHPORTA NË BEE

close