Sistemi Matematikor

EurekaKids
Availability:

14 stok


Sistemi Matematikor përfshin 3 funksione të ndryshme: rastin, mprehësin e lapsit dhe shumëzuesit. Duke lëvizur tubin, ju gjeni rezultatin e shumëzimit në rrethin e fundit, duke përfshirë deri në tabelën e 12! Lapsa të papërfshira.

Karakteristikat:

  • Mosha: + 4 vjeç.
  • Rasti: 26cm (Lartësia) x 5cm (Gjerësia) x 5cm (Gjatësia)
  • Paketimi: 26.5cm (Lartësia) x 5.4cm (Gjerësia) x 5.4 cm (Gjatësia)

1,400 L

14 stok

Sistemi Matematikor përfshin 3 funksione të ndryshme: rastin, mprehësin e lapsit dhe shumëzuesit. Duke lëvizur tubin, ju gjeni rezultatin e shumëzimit në rrethin e fundit, duke përfshirë deri në tabelën e 12! Lapsa të papërfshira.

Karakteristikat:

  • Mosha: + 4 vjeç.
  • Rasti: 26cm (Lartësia) x 5cm (Gjerësia) x 5cm (Gjatësia)
  • Paketimi: 26.5cm (Lartësia) x 5.4cm (Gjerësia) x 5.4 cm (Gjatësia)
SKU: 8435404814458 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close