Sold out!
, ,

Sistemi rrugor

Plan Toys
Availability:

S’ka stok


Sistemi rrugor | Pjesët e rrugëve të makinave të lodrave të drurit lidhen lehtësisht duke i mundësuar të vegjlit të hartojnë dhe ndërtojnë qytetin e tyre. I vogli juaj do të pëlqejë ndërtimin e qytetit të vet. Sistemi rrugor përmban 28 copë pista, 2x makina, 2x drita të rrugës dhe 2x pemë.

Çfarë duhet të dini:

  • Ju nuk keni nevojë të shqetësoheni për sigurinë e këtyre lodrave prej druri sepse ato janë bërë nga druri të qëndrueshëm prej gome dhe të veshura me një përfundim jo toksik. Të gjitha ngjyrat bëhen nga ngjyra bimore.
  • Për moshat +3 vjeç.

8,900 L

Sold out!

Sistemi rrugor | Pjesët e rrugëve të makinave të lodrave të drurit lidhen lehtësisht duke i mundësuar të vegjlit të hartojnë dhe ndërtojnë qytetin e tyre. I vogli juaj do të pëlqejë ndërtimin e qytetit të vet. Sistemi rrugor përmban 28 copë pista, 2x makina, 2x  drita të rrugës dhe 2x pemë.

Çfarë duhet të dini:

  • Ju nuk keni nevojë të shqetësoheni për sigurinë e këtyre lodrave prej druri sepse ato janë bërë nga druri të qëndrueshëm prej gome dhe të veshura me një përfundim jo toksik. Të gjitha ngjyrat bëhen nga ngjyra bimore.
  • Për moshat +3 vjeç.
SKU: 8854740060785 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close