,

Sleeping Bag- White Floral

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Sleeping Bag, çanta e gjumit, White Floral nga Petit Batua, e bërë nga material 100% pambuk organik dhe me printe lulesh blue, i mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë. Me një vlerësim Tog prej 3.5, ai fiksohet me një zinxhir anësor dhe me kapëse në secilën shpatull . Përbërja me material cilësor e bën super të butë dhe qëndron e tillë pas çdo larje, certifikuar edhe me Oeko-Tex® Standard 100.

Karakteristikat:

 • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
 • I bërë nga material 100% pambuk organik dhe me printe lulesh blue
 • Fiksohet me një zinxhir anësor dhe me kapëse në secilën shpatull
 • Larje në proces delikat në 40 gradë
 • Certifikuar edhe me Oeko-Tex® Standard 100

Të dhënat teknike:

 • Tog:2- 3.5
 • Mosha: 0-6 muajsh
 • Materiali: 100% pambuk organik

11,900 L

Pastroje zgjedhjen

Sleeping Bag, çanta e gjumit, White Floral nga Petit Batua, e bërë nga material 100% pambuk organik dhe me printe lulesh blue, i mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë. Me një vlerësim Tog prej 3.5, ai fiksohet me një zinxhir anësor dhe me kapëse në secilën shpatull . Përbërja me material cilësor e bën super të butë dhe qëndron e tillë pas çdo larje, certifikuar edhe me Oeko-Tex® Standard 100.

Karakteristikat:

 • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
 • I bërë nga material 100% pambuk organik dhe me printe lulesh blue
 • Fiksohet me një zinxhir anësor dhe me kapëse në secilën shpatull
 • Larje në proces delikat në 40 gradë
 • Certifikuar edhe me Oeko-Tex® Standard 100

Të dhënat teknike:

 • Tog:2- 3.5
 • Mosha: 0-6 muajsh
 • Materiali: 100% pambuk organik
Marka

Materiali

100%  Pambuk Organik

Mosha

NB-6 muajsh

Certifikime

Standardi OEKO-TEX® 100

SHPORTA NË BEE

close