,

Sleeping Bag- White Sherpa Marshmallow

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Sleeping Bag, çanta e gjumit, White Sherpa Marshmallow nga Petit Batua, e bërë nga material 100% pambuk dhe polietilen. Është prerje unike dhe me një dizajn të adhurueshëm si nga vogëlushët, por edhe prindërit. Materiali cilësor bën që  vogëlushët tuaj të jetë komodë, ngrohtë dhe të ndjejnë butësinë maksimale. Përbërja me material cilësor e bën super të butë dhe qëndron e tillë pas çdo larje, certifikuar edhe me Oeko-Tex® Standard 100.

Karakteristikat:

 • Është prerje unike me dizajn unik
 • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
 • I bërë nga material 100% pambuk dhe polietilen
 • Kapuç me kapëse dhe lidhje anash që e lejojnë atë të lidhet dhe të shpaloset plotësisht.
 • Certifikuar edhe me Oeko-Tex® Standard 100

Të dhënat teknike:

 • Materiali: 100% pambuk dhe polietilen

12,200 L

1 stok

Sleeping Bag, çanta e gjumit, White Sherpa Marshmallow nga Petit Batua, e bërë nga material 100% pambuk dhe polietilen. Është prerje unike dhe me një dizajn të adhurueshëm si nga vogëlushët, por edhe prindërit. Materiali cilësor bën që  vogëlushët tuaj të jetë komodë, ngrohtë dhe të ndjejnë butësinë maksimale. Përbërja me material cilësor e bën super të butë dhe qëndron e tillë pas çdo larje, certifikuar edhe me Oeko-Tex® Standard 100.

Karakteristikat:

 • Është prerje unike me dizajn unik
 • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
 • I bërë nga material 100% pambuk dhe polietilen
 • Kapuç me kapëse dhe lidhje anash që e lejojnë atë të lidhet dhe të shpaloset plotësisht.
 • Certifikuar edhe me Oeko-Tex® Standard 100

Të dhënat teknike:

 • Materiali: 100% pambuk dhe polietilen
Marka

Certifikime

Standardi OEKO-TEX® 100

Materiali

100% pambuk dhe polietilen

SHPORTA NË BEE

close