Set Smuthi & Blender

Melissa & Doug
Availability:

16 stok


Set Smuthi & Blender | Përgatisni smoothie të shijshme me këtë blender! Përdorni thikën prej druri për të prerë frutat dhe perimet prej druri, zgjidhni përbërës të tjerë të shëndetshëm, si pluhur ose proteina, dhe vendosni ato në blender. Shtoni qumësht, rrotulloni numrin për tu përzier, derdhni në një filxhan me kapak dhe shërbejeni! Ekziston një menu për marrjen e porosive dhe ndryshimet e kupave për të shtuar ngjyra realiste në smoothie.

6,400 L

16 stok

Set Smuthi & Blender | Përgatisni smoothie të shijshme me këtë blender! Përdorni thikën prej druri për të prerë frutat dhe perimet prej druri, zgjidhni përbërës të tjerë të shëndetshëm, si pluhur ose proteina, dhe vendosni ato në blender. Shtoni qumësht, rrotulloni numrin për tu përzier, derdhni në një filxhan me kapak dhe shërbejeni! Ekziston një menu për marrjen e porosive dhe ndryshimet e kupave për të shtuar ngjyra realiste në smoothie.

Marka

SHPORTA NË BEE

close