, , ,

Karroca – Snacks & Sweets

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


E shijshme apo e ëmbël? Kjo karrocë “E kripur dhe e ëmbël”  do të kthehet në shoqëruesen kryesore gjatë orëve të lojës për fëmijët.  Me menunë “Hot Dogs” dhe tendën e ekspozuar, fëmijët mund të hyjnë brenda dyerve rrëshqitëse të tejdukshme për të shërbyer një hot-dog me mbushje, ose ndonjë produkt tjetër të menusë. Nëse nuk e preferoni më, kthejeni tendën dhe menunë në “Ice Cream” dhe bëhuni gati për të shërbyer pafund porosi për ëmbëlsira.  Karroca është me strukturë të fortë prej druri e pajisur me mbi 40 pjesë lojërash, në mënyrë që fëmijët të mund të bëjnë dhe të shërbejnë gjithçka në menunë e dyanshme. Përmban sirtarë me tërheqje, zile pune, dyer rrëshqitëse të tejdukshme, tendë të kthyeshme dhe gjithçka për të nxitur lojën me imagjinative.

Karakteristikat

 • Kjo karrocë “E kripur dhe e ëmbël”  do të kthehet në shoqëruesen kryesore gjatë orëve të lojës për fëmijët
 • Përmban dy tenda dhe menu të ndryshme
 • E pajisur me mbi 40 pjesë lojërash
 • Menyja e dyanshme dhe me shkrim i lejon fëmijët të vendosin çmimet vetë
 • Promovon lojën me role dhe zhvillon komunikin tek fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +5 vjeç
 • Materiali: Dru
 • Përmasat: 124.46 x 64.7 x 34.2 cm

32,000 L

2 stok

E shijshme apo e ëmbël? Kjo karrocë “E kripur dhe e ëmbël”  do të kthehet në shoqëruesen kryesore gjatë orëve të lojës për fëmijët.  Me menunë “Hot Dogs” dhe tendën e ekspozuar, fëmijët mund të hyjnë brenda dyerve rrëshqitëse të tejdukshme për të shërbyer një hot-dog me mbushje, ose ndonjë produkt tjetër të menusë. Nëse nuk e preferoni më, kthejeni tendën dhe menunë në “Ice Cream” dhe bëhuni gati për të shërbyer pafund porosi për ëmbëlsira.  Karroca është me strukturë të fortë prej druri e pajisur me mbi 40 pjesë lojërash, në mënyrë që fëmijët të mund të bëjnë dhe të shërbejnë gjithçka në menunë e dyanshme. Përmban sirtarë me tërheqje, zile pune, dyer rrëshqitëse të tejdukshme, tendë të kthyeshme dhe gjithçka për të nxitur lojën me imagjinative.

Karakteristikat

 • Kjo karrocë “E kripur dhe e ëmbël”  do të kthehet në shoqëruesen kryesore gjatë orëve të lojës për fëmijët
 • Përmban dy tenda dhe menu të ndryshme
 • E pajisur me mbi 40 pjesë lojërash
 • Menyja e dyanshme dhe me shkrim i lejon fëmijët të vendosin çmimet vetë
 • Promovon lojën me role dhe zhvillon komunikin tek fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +5 vjeç
 • Materiali: Dru
 • Përmasat: 124.46 x 64.7 x 34.2 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close