, , ,

Snood me fije Lurex

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Vogëlushët, vajzat, do të ndjejnë ngrohtësinë dhe butësinë maksimale, gjatë ditëve të dimrit, falë këtij shalli. Është i thurur me fije Lurex dhe i përbërë nga 49% Lesh 49% Akrilik 1% Fije e metalizuar 1% Veshje poliamide 100% Poliester.

Karakteristikat:

  • I bërë me material 49% Lesh 49% Akrilik 1% Fije e metalizuar 1% Veshje poliamide 100% Poliester
  • Mban ngrohtë vogëlushët gjatë ditëve të ftohta

Këshilla:

  • Nuk duhet ta hekurosni
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

5,300 L

1 stok

Vogëlushët, vajzat, do të ndjejnë ngrohtësinë dhe butësinë maksimale, gjatë ditëve të dimrit, falë këtij shalli. Është i thurur me fije Lurex dhe i përbërë nga 49% Lesh 49% Akrilik 1% Fije e metalizuar 1% Veshje poliamide 100% Poliester.

Karakteristikat:

  • I bërë me material 49% Lesh 49% Akrilik 1% Fije e metalizuar 1% Veshje poliamide 100% Poliester
  • Mban ngrohtë vogëlushët gjatë ditëve të ftohta

Këshilla:

  • Nuk duhet ta hekurosni
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
Marka

Ngjyra

Rozë

SHPORTA NË BEE

close