, , ,

Snood Pink

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Vogëlushët do të ndjejnë ngrohtësinë dhe butësinë maksimale, gjatë ditëve të dimrit, falë këtij shalli. Materiali përbërës është i trikotuar dhe në ngjyrë rozë. Ngjyra dhe dizajni do ta bëjnë të adhurueshëm.

Karakteristikat:

  • I bërë me material të trikotuar
  • Mban ngrohtë vogëlushët gjatë ditëve të ftohta

Këshilla:

  • Nuk duhet ta hekurosni
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

5,300 L

1 stok

Vogëlushët do të ndjejnë ngrohtësinë dhe butësinë maksimale, gjatë ditëve të dimrit, falë këtij shalli. Materiali përbërës është i trikotuar dhe në ngjyrë rozë. Ngjyra dhe dizajni do ta bëjnë të adhurueshëm.

Karakteristikat:

  • I bërë me material të trikotuar
  • Mban ngrohtë vogëlushët gjatë ditëve të ftohta

Këshilla:

  • Nuk duhet ta hekurosni
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
Marka

Ngjyra

Rozë

SHPORTA NË BEE

close