,

Snuggle Knit Knotted Gown Navy Stripe Gift Set

Aden+Anais
Availability:

1 stok


Snuggle Knit Knotted Gown Navy Stripe Gift Set, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë, super elastike, e krijuar për ti mbajtur vogëlushë komod gjatë gjithë vitit. Janë komode dhe ofrojnë siguri për vogëlushët. Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve. Snuggle Knit Knotted Gown Navy Stripe Gift Set vjen me një dizajn me vija ngjyrë navy blue dhe bashkë me të kapuçi po me të njejtin dizajn. Një kombinim perfekte për vogëlushët dhe një ide e bukur dhurate për muajt e parë.

Karakteristikat:

 • Është prerje unike me dizajn unik
 • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
 • I bërë nga material që ofrojnë butësi dhe elasticitet
 • Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve
 • Seti përmban edhe një kapuç
 • Një kombinim perfekte për vogëlushët dhe një ide e bukur dhurate për muajt e parë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 0-3 muajsh

6,400 L

Pastroje zgjedhjen

Snuggle Knit Knotted Gown Navy Stripe Gift Set, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë, super elastike, e krijuar për ti mbajtur vogëlushë komod gjatë gjithë vitit. Janë komode dhe ofrojnë siguri për vogëlushët. Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve. Snuggle Knit Knotted Gown Navy Stripe Gift Set vjen me një dizajn me vija ngjyrë navy blue dhe bashkë me të kapuçi po me të njejtin dizajn. Një kombinim perfekte për vogëlushët dhe një ide e bukur dhurate për muajt e parë.

Karakteristikat:

 • Është prerje unike me dizajn unik
 • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
 • I bërë nga material që ofrojnë butësi dhe elasticitet
 • Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve
 • Seti përmban edhe një kapuç
 • Një kombinim perfekte për vogëlushët dhe një ide e bukur dhurate për muajt e parë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 0-3 muajsh
Marka

Mosha

0- 3 muajsh

SHPORTA NË BEE

close