,

Snuggle Knit Knotted Heather Grey

Aden+Anais
Availability:

1 stok


Snuggle Knit Knotted Heather Grey, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë, super elastike, e krijuar për ti mbajtur vogëlushë komod gjatë gjithë vitit. Janë komode dhe ofrojnë siguri për vogëlushët. Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve. Snuggle Knit Knotted Heather Grey vjen me një dizajn me ngjyrë të nuancave gri dhe është i përbërë nga materiale 76% viskozë, 21% poliester, 3%  elastan. Falë dekoltesë elastike ju mund ti lini vogëlushë tuaj të lëvizin lehtësisht në brendësi brenda pa u shqetësuar aspak.

Karakteristikat:

 • Është prerje unike me dizajn unik
 • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
 • I bërë nga material që ofrojnë butësi dhe elasticitet
 • Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve
 • Vogëlushët mund të lëvizin lirshëm falë dekoltesë elastike

Të dhënat teknike:

 • Materiali:  76% viskozë, 21% poliester, 3%  elastan
 • Mosha: 0-3 muajsh

5,200 L

Pastroje zgjedhjen

Snuggle Knit Knotted Heather Grey, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë, super elastike, e krijuar për ti mbajtur vogëlushë komod gjatë gjithë vitit. Janë komode dhe ofrojnë siguri për vogëlushët. Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve. Snuggle Knit Knotted Heather Grey vjen me një dizajn me ngjyrë të nuancave gri dhe është i përbërë nga materiale 76% viskozë, 21% poliester, 3%  elastan. Falë dekoltesë elastike ju mund ti lini vogëlushë tuaj të lëvizin lehtësisht në brendësi brenda pa u shqetësuar aspak.

Karakteristikat:

 • Është prerje unike me dizajn unik
 • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
 • I bërë nga material që ofrojnë butësi dhe elasticitet
 • Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve
 • Vogëlushët mund të lëvizin lirshëm falë dekoltesë elastike

Të dhënat teknike:

 • Materiali:  76% viskozë, 21% poliester, 3%  elastan
 • Mosha: 0-3 muajsh
Marka

Mosha

0- 3 muajsh

SHPORTA NË BEE

close