,

Snuggle Knit Star Lovey Navy Stripe Blue

Aden+Anais
Availability:

1 stok


Snuggle Knit Star Lovey Navy Stripe Blue, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë,  e krijuar posaçërisht për ti qetësuar dhe mbajtur vogëlushët komod gjatë gjithë vitit. Madhësia ideale për duart e vogëlushëve dhe materiali super i butë e bëjnë atë shoqëruesin perfekt në muajt e parë. Mund të përdoret edhe si lodër për ti qetësuar, por edhe si batanije për të fjetur ose edhe kur është aktiv gjatë ditës. Vjen me një dizajn me vija. Gjithashtu një ide e bukur dhurate për muajt e parë.

Karakteristikat:

 • Është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë
 • Madhësia është ideale për duart e vogëlushëve
 • Shoqëruesi perfekt në muajt e parë
 • Mund të përdoret edhe si lodër për ti qetësuar, por edhe si batanije për të fjetur
 • Vjen me një dizajn me vija/li>
 • Një ide e bukur dhurate për muajt e parë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh

4,600 L

1 stok

Snuggle Knit Star Lovey Navy Stripe Blue, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë,  e krijuar posaçërisht për ti qetësuar dhe mbajtur vogëlushët komod gjatë gjithë vitit. Madhësia ideale për duart e vogëlushëve dhe materiali super i butë e bëjnë atë shoqëruesin perfekt në muajt e parë. Mund të përdoret edhe si lodër për ti qetësuar, por edhe si batanije për të fjetur ose edhe kur është aktiv gjatë ditës. Vjen me një dizajn me vija. Gjithashtu një ide e bukur dhurate për muajt e parë.

Karakteristikat:

 • Është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë
 • Madhësia është ideale për duart e vogëlushëve
 • Shoqëruesi perfekt në muajt e parë
 • Mund të përdoret edhe si lodër për ti qetësuar, por edhe si batanije për të fjetur
 • Vjen me një dizajn me vija/li>
 • Një ide e bukur dhurate për muajt e parë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close