,

Snuggle Knit Star Lovey Rosettes

Aden+Anais
Availability:

1 stok


Snuggle Knit Star Lovey Rosettes, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë,  e krijuar posaçërisht për ti qetësuar dhe mbajtur vogëlushët komod gjatë gjithë vitit. Madhësia ideale për duart e vogëlushëve dhe materiali super i butë e bëjnë atë shoqëruesin perfekt në muajt e parë. Mund të përdoret edhe si lodër për ti qetësuar, por edhe si batanije për të fjetur ose edhe kur është aktiv gjatë ditës. Vjen me një dizajn me printe trëndafilash dhe nuancë e ëmbël ngjyre. Gjithashtu një ide e bukur dhurate për muajt e parë.

Karakteristikat:

 • Është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë
 • Madhësia është ideale për duart e vogëlushëve
 • Shoqëruesi perfekt në muajt e parë
 • Mund të përdoret edhe si lodër për ti qetësuar, por edhe si batanije për të fjetur
 • Vjen me një dizajn me printe trëndafilash dhe nuancë e ëmbël ngjyre
 • Një ide e bukur dhurate për muajt e parë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh

4,600 L

1 stok

Snuggle Knit Star Lovey Rosettes, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë,  e krijuar posaçërisht për ti qetësuar dhe mbajtur vogëlushët komod gjatë gjithë vitit. Madhësia ideale për duart e vogëlushëve dhe materiali super i butë e bëjnë atë shoqëruesin perfekt në muajt e parë. Mund të përdoret edhe si lodër për ti qetësuar, por edhe si batanije për të fjetur ose edhe kur është aktiv gjatë ditës. Vjen me një dizajn me printe trëndafilash dhe nuancë e ëmbël ngjyre. Gjithashtu një ide e bukur dhurate për muajt e parë.

Karakteristikat:

 • Është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë
 • Madhësia është ideale për duart e vogëlushëve
 • Shoqëruesi perfekt në muajt e parë
 • Mund të përdoret edhe si lodër për ti qetësuar, por edhe si batanije për të fjetur
 • Vjen me një dizajn me printe trëndafilash dhe nuancë e ëmbël ngjyre
 • Një ide e bukur dhurate për muajt e parë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close