Sold out!
, , ,

Sophie la girafe® Activi’tipi

Sophie La Girafe
Availability:

S’ka stok


Seti i aktiviteteve, nga Sophie La Girafe, është me të vërtetë perfekt për të argëtuar vogëlushët në muajt e parë. Pjesë e këtij seti është tapeti super i butë me përmasa, 90 x 90 cm, 4 shufra mbajtës dhe një pëlhurë për ta kthyer në një tendë aktivitetesh super argëtuese dhe gati për aventura. Ky set aktiviteti është ideal sepse ofron opsione të ndryshme sipas moshës së vogëlushëve tuaj. Me rritjen e tyre, përshtatja e setit ndikon në zhvillimin e imagjinatës dhe shkathtësimit. Falë dizenjos fantastike dhe kombinimit të ngjyrave përshtatet në mënyrë perfekte me dhomën e vogëlushëve ose në çdo kënd tjetër të shtëpisë. Montimi dhe çmontimi është praktik, i thjeshtë dhe nuk merr kohë.

Karakteristikat:

 • Perfekt për agrëtimin e vogëlushëve tuaj
 • Ofron opsione të ndryshme sipas moshës
 • Përmban tapetin e aktivitetit, 4 shufra mbajtëse dhe pëlhurën
 • Ofron butësi dhe rehati maksimale
 • Montimi dhe çmontimi është praktik, i thjeshtë dhe nuk merr kohë
 • Përshtatet në mënyrë perfekte me dhomën e vogëlushëve ose në çdo kënd tjetër të shtëpisë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh
 • Përmasat e tapetit: 90 x 90 cm

13,000 L

Sold out!

Seti i aktiviteteve, nga Sophie La Girafe, është me të vërtetë perfekt për të argëtuar vogëlushët në muajt e parë. Pjesë e këtij seti është tapeti super i butë me përmasa, 90 x 90 cm, 4 shufra mbajtës dhe një pëlhurë për ta kthyer në një tendë aktivitetesh super argëtuese dhe gati për aventura. Ky set aktiviteti është ideal sepse ofron opsione të ndryshme sipas moshës së vogëlushëve tuaj. Me rritjen e tyre, përshtatja e setit ndikon në zhvillimin e imagjinatës dhe shkathtësimit. Falë dizenjos fantastike dhe kombinimit të ngjyrave përshtatet në mënyrë perfekte me dhomën e vogëlushëve ose në çdo kënd tjetër të shtëpisë. Montimi dhe çmontimi është praktik, i thjeshtë dhe nuk merr kohë.

Karakteristikat:

 • Perfekt për agrëtimin e vogëlushëve tuaj
 • Ofron opsione të ndryshme sipas moshës
 • Përmban tapetin e aktivitetit, 4 shufra mbajtëse dhe pëlhurën
 • Ofron butësi dhe rehati maksimale
 • Montimi dhe çmontimi është praktik, i thjeshtë dhe nuk merr kohë
 • Përshtatet në mënyrë perfekte me dhomën e vogëlushëve ose në çdo kënd tjetër të shtëpisë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh
 • Përmasat e tapetit: 90 x 90 cm
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close