, , ,

Topi Sensorial

Sophie La Girafe
Availability:

2 stok


Sophie la Girafe Senso Ball  është bërë nga 100% gome natyrale.  Është i sigurt dhe i butë për fëmijë për vogëlushët tuaj.  Ka ngjyra të ndritshme për të stimuluar foshnjën dhe tekstura të shumta për prekje.  Topi është i lehtë  dhe ergonomik për tu kapur nga duart e vogëlushëve.  Argëtuese për vogëlushin për ta shtypur, mbajtur, hedhur dhe prekur.

Karakteristikat:

 • Pikat e errëta japin stimulim vizual për vogëlushët
 • Është i lehtë  dhe ergonomik për tu kapur nga duart e vogëlushëve
 • Padyshim që është i butë dhe i sigurtë
 • Argëtues për vogëlushët

Të dhënat teknike:

 • Materiali: 100% gome natyrale
 • Mosha: +3 muajsh

2,200 L

2 stok

Sophie la Girafe Senso Ball  është bërë nga 100% gome natyrale.  Është i sigurt dhe i butë për fëmijë për vogëlushët tuaj.  Ka ngjyra të ndritshme për të stimuluar foshnjën dhe tekstura të shumta për prekje.  Topi është i lehtë  dhe ergonomik për tu kapur nga duart e vogëlushëve.  Argëtuese për vogëlushin për ta shtypur, mbajtur, hedhur dhe prekur.

Karakteristikat:

 • Pikat e errëta japin stimulim vizual për vogëlushët
 • Është i lehtë  dhe ergonomik për tu kapur nga duart e vogëlushëve
 • Padyshim që është i butë dhe i sigurtë
 • Argëtues për vogëlushët

Të dhënat teknike:

 • Materiali: 100% gome natyrale
 • Mosha: +3 muajsh
Marka

Mosha

+3 muajsh

SHPORTA NË BEE

close