, ,

Sophie’s car

Le Toy Van
Availability:

1 stok


Fëmijët do të kenë argëtim pafund falë kësaj makine lodër nga Le Toy Van. Makina e Sophies vjen e lyer në ngjyrë rozë dhe me motive lulesh. Ka hapërisë të bollshme për të mbajtur 4 kukulla, që do të shijojnë xhirot.  Pjesa lartë e makinës është e hapur dhe kukullat mund të vendosen me lehtësi. Gjithashtu ka hapësirë në bagazh për të vendosur valixhet e udhëtimeve dhe çantat.. Kjo lodër zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët.

Karakteristikat:

  • Lodër argëtuese
  • Makina është ngjyrë rozë dhe me printe lulesh
  • Rrit imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat: 21 x 13 x 11 cm

7,500 L

1 stok

Fëmijët do të kenë argëtim pafund falë kësaj makine lodër nga Le Toy Van. Makina e Sophies vjen e lyer në ngjyrë rozë dhe me motive lulesh. Ka hapërisë të bollshme për të mbajtur 4 kukulla, që do të shijojnë xhirot.  Pjesa lartë e makinës është e hapur dhe kukullat mund të vendosen me lehtësi. Gjithashtu ka hapësirë në bagazh për të vendosur valixhet e udhëtimeve dhe çantat.. Kjo lodër zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët.

Karakteristikat:

  • Lodër argëtuese
  • Makina është ngjyrë rozë dhe me printe lulesh
  • Rrit imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat: 21 x 13 x 11 cm
SKU: 5060023410410 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close