,

Spin N Fly Airplane

Plan Toys
Availability:

1 stok


Një lojë argëtuese dhe edukuese. Imagjinoni të kontrolloni aeroplanin si aviator! Kjo lodër klasike, e njohur edhe si “Hui Machine” ose “Hooey Stick”, mund të luhet duke fërkuar shkopin mbi dhëmbëzat për të parë rrotullimin e helikës. Fëmijët mund të mësojnë për shkakun dhe efektin e forcës së dridhjes që kthen helikën. Kjo lodër druri është e vyer për mësimin bazë të shkencës, inkurajon aftësitë motorike, koordinimin dhe të mësuarit rreth shkakut dhe pasojës.

Karakteristikat: 

  • Lojë edukuese dhe argëtuese
  • Inkurajon aftësitë motorike, koordinimin dhe të mësuarit rreth shkakut dhe pasojës
  • Njihet edhe si “Hui Machine” ose “Hooey Stick”

Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  7 x 19.9 x5.6 cm
  • Mosha: +3 vjeç

3,400 L

1 stok

Një lojë argëtuese dhe edukuese. Imagjinoni të kontrolloni aeroplanin si aviator! Kjo lodër klasike, e njohur edhe si “Hui Machine” ose “Hooey Stick”, mund të luhet duke fërkuar shkopin mbi dhëmbëzat për të parë rrotullimin e helikës. Fëmijët mund të mësojnë për shkakun dhe efektin e forcës së dridhjes që kthen helikën. Kjo lodër druri është e vyer për mësimin bazë të shkencës, inkurajon aftësitë motorike, koordinimin dhe të mësuarit rreth shkakut dhe pasojës.

Karakteristikat: 

  • Lojë edukuese dhe argëtuese
  • Inkurajon aftësitë motorike, koordinimin dhe të mësuarit rreth shkakut dhe pasojës
  • Njihet edhe si “Hui Machine” ose “Hooey Stick”

Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  7 x 19.9 x5.6 cm
  • Mosha: +3 vjeç
SKU: 8854740051974 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close