,

Spirale aktiviteti- Macja

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Spirale aktiviteti me dizajnin e një macjeje, është një lodër origjinale e të mësuarit që mund të varet kudo në karrocë ose edhe në krevat. Kjo lodër është ideale për të stimuluar shqisat e të vegjëlve dhe për ta argëtuar. Gjithçka është bërë për të tërhequr vëmendjen e foshnjës dhe ngjallur kureshtjen e vogëlushëve. Kjo spirale aktiviteti është e bërë nga pëlhura shumë të buta pambuku me ngjyra të ndryshme.

Karakteristikat:

 • Është perfekte për të stimuluar ndjesinë e prekjes së foshnjës
 • Spirale aktiviteti për vogëlushët
 • E bërë nga pëlhura të buta
 • Është gjithashtu edhe argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 30 cm
 • Materialet: pambuku, poliesteri, elastani, akriliku, liri dhe plastika
 • Lahet në 30 gradë në cikël delikat
 • Mosha: 0+ muajsh

7,200 L

2 stok

Spirale aktiviteti me dizajnin e një macjeje, është një lodër origjinale e të mësuarit që mund të varet kudo në karrocë ose edhe në krevat. Kjo lodër është ideale për të stimuluar shqisat e të vegjëlve dhe për ta argëtuar. Gjithçka është bërë për të tërhequr vëmendjen e foshnjës dhe ngjallur kureshtjen e vogëlushëve. Kjo spirale aktiviteti është e bërë nga pëlhura shumë të buta pambuku me ngjyra të ndryshme.

Karakteristikat:

 • Është perfekte për të stimuluar ndjesinë e prekjes së foshnjës
 • Spirale aktiviteti për vogëlushët
 • E bërë nga pëlhura të buta
 • Është gjithashtu edhe argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 30 cm
 • Materialet: pambuku, poliesteri, elastani, akriliku, liri dhe plastika
 • Lahet në 30 gradë në cikël delikat
 • Mosha: 0+ muajsh
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close