Spiuni

Moulin Roty
Availability:

37 stok


Spiuni | Projektuar për spiunë të rinj, ky xham zmadhues është paraqitur në një kuti ku ilustrohen 2 agjentët specialë, si Miss Alice dhe Nestor Pruneau. Do të përdoret për të vëzhguar, spiunuar dhe hetuar.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 12,5 x 6 cm
  • Materiale: në plastikë
  • Mosha +3 vjeç

1,900 L

37 stok

Spiuni | Projektuar për spiunë të rinj, ky xham zmadhues është paraqitur në një kuti ku ilustrohen 2 agjentët specialë, si Miss Alice dhe Nestor Pruneau. Do të përdoret për të vëzhguar, spiunuar dhe hetuar.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 12,5 x 6 cm
  • Materiale: në plastikë
  • Mosha +3 vjeç
SKU: 3575677112280 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close