,

Set loje pastrimi

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Set loje pastrimi,  lejon që fëmijët të pastrojnë duke përdorur ujë të vërtetë ose imagjinatën e tyre. Pluhuri i pastrimit dhe shishja e sapunit mund të mbushet me ujë. Kompleti prej 9 copësh gjithashtu përfshin pajisje për t’i mbajtur objektet të shkëlqyera, si një leckë e butë, një furçë pastrimi, një sfungjer dhe një shtresë gome. Ekziston edhe një listë kontrolluese e ripërdorshme që i ndihmon fëmijët të mësojnë se cilat mjete funksionojnë më mirë për të pastruar objektet dhe zonat e ndryshme shtëpiake. Promovon aftësi të shkëlqyera dhe inkurajon lojën imagjinative.

Karakteristikat: 

  • Promovon aftësi të shkëlqyera dhe inkurajon lojën imagjinative
  • Lojë argëtuese
  • Shkathtëson fëmijët

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 20 x 20 x 20 cm

 

3,900 L

2 stok

Set loje pastrimi,  lejon që fëmijët të pastrojnë duke përdorur ujë të vërtetë ose imagjinatën e tyre. Pluhuri i pastrimit dhe shishja e sapunit mund të mbushet me ujë. Kompleti prej 9 copësh gjithashtu përfshin pajisje për t’i mbajtur objektet të shkëlqyera, si një leckë e butë, një furçë pastrimi, një sfungjer dhe një shtresë gome. Ekziston edhe një listë kontrolluese e ripërdorshme që i ndihmon fëmijët të mësojnë se cilat mjete funksionojnë më mirë për të pastruar objektet dhe zonat e ndryshme shtëpiake. Promovon aftësi të shkëlqyera dhe inkurajon lojën imagjinative.

Karakteristikat: 

  • Promovon aftësi të shkëlqyera dhe inkurajon lojën imagjinative
  • Lojë argëtuese
  • Shkathtëson fëmijët

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 20 x 20 x 20 cm

 

Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close