, ,

Squirt Mint

Boon
Availability:

1 stok


Squirt nuk është vetëm një lugë, por është një “zbulim”.  Ju mundëson të merrni ushqim me vete për vogëlushët, duke ju menjanuar mbajtës të tjerë dhe e paketon në një aksesor të vetëm. Edhe ushques edhe mbajtës ushqimi në një të vetëm. Ju thjeshton organizimin dhe nuk është e përbërë nga materiale të dëmshme ndaj fëmijëve.

Karakteristikat:

 • E përkryer për ushqyerjen e të vegjëlve për fazën 1 ose 2
 • Mbahet lehtë dhe mban deri në 90 ml ushqim
 • Perfekte për shëtitje të shkurtra
 • Pastrohet shpejt dhe thjeshtë
 • Mosha e rekomanduar: + 4 muajsh
 • Bërë pa BPA ose PVC
 • Përmasat: 5 x 18 x 9.7

Këshilla për larjen:

 • Lajeni mirë para përdorimit fillestar dhe pas çdo përdorimi
 • Lajeni secilën pjesë veç e veç
 • Mund ta lani me larësin e enëve ose sapun, me ujë të ngrohtë
 • MOS e përdorni në mikrovalë
 • MOS e vloni ose sterilizoni

 

2,300 L

1 stok

Squirt nuk është vetëm një lugë, por është një “zbulim”.  Ju mundëson të merrni ushqim me vete për vogëlushët, duke ju menjanuar mbajtës të tjerë dhe e paketon në një aksesor të vetëm. Edhe ushques edhe mbajtës ushqimi në një të vetëm. Ju thjeshton organizimin dhe nuk është e përbërë nga materiale të dëmshme ndaj fëmijëve.

Karakteristikat:

 • E përkryer për ushqyerjen e të vegjëlve për fazën 1 ose 2
 • Mbahet lehtë dhe mban deri në 90 ml ushqim
 • Perfekte për shëtitje të shkurtra
 • Pastrohet shpejt dhe thjeshtë
 • Mosha e rekomanduar: + 4 muajsh
 • Bërë pa BPA ose PVC
 • Përmasat: 5 x 18 x 9.7

Këshilla për larjen:

 • Lajeni mirë para përdorimit fillestar dhe pas çdo përdorimi
 • Lajeni secilën pjesë veç e veç
 • Mund ta lani me larësin e enëve ose sapun, me ujë të ngrohtë
 • MOS e përdorni në mikrovalë
 • MOS e vloni ose sterilizoni

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close