Stacion Karburanti

Moulin Roty
Availability:

3 stok


Stacion Karburanti i stilit të cilësisë së mirë vjen me 6 pajisje druri: 1 pompë gazi, një makinë, një rampë e vogël, një shenjë dhe 2 kone trafiku. Ky stacion prej druri ka dy nivele dhe një rampë jeshile. Dera e garazhit hapet dhe mbyllet kështu që vogëlushja juaj mund ta parkojë makinën brenda. Një lodër e shkëlqyeshme për të zhvilluar koordinimin dhe imagjinatën e fëmijës suaj me sy vetëm ose me miqtë. Një dhuratë e shkëlqyer për një ditëlindje ose për Krishtlindje!

Karakteristika:

  • Dimensionet: 26 x 46 x 13 cm.
  • Material: dru i ngurtë, kompensatë, plastikë.
  • Mosha +3 vjec

9,900 L

3 stok

Stacion Karburanti i stilit të cilësisë së mirë vjen me 6 pajisje druri: 1 pompë gazi, një makinë, një rampë e vogël, një shenjë dhe 2 kone trafiku. Ky stacion prej druri ka dy nivele dhe një rampë jeshile. Dera e garazhit hapet dhe mbyllet kështu që vogëlushja juaj mund ta parkojë makinën brenda. Një lodër e shkëlqyeshme për të zhvilluar koordinimin dhe imagjinatën e fëmijës suaj me sy  vetëm ose me miqtë. Një dhuratë e shkëlqyer për një ditëlindje ose për Krishtlindje!

Karakteristika:

  • Dimensionet: 26 x 46 x 13 cm.
  • Material: dru i ngurtë, kompensatë, plastikë.
  • Mosha +3 vjec
SKU: 3575677204084 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close