Sold out!

Parking Garazhi

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Parking Garazhi permban 10 makina druri në këtë kullë parkimi me porta. Makinat zbresin dhe ulen me një kat sa herë që një makinë hiqet nga fundi! Me detajet e tij të projektimit imagjinativ dhe mekanikën e mrekullueshme e të thjeshtë, kjo lodër e zgjuar është një mënyrë tërheqëse, edukative për të luajtur me renditje, përputhje, numërim dhe më shumë!

4,900 L

Sold out!

Parking Garazhi permban 10 makina druri në këtë kullë parkimi me porta. Makinat zbresin dhe ulen me një kat sa herë që një makinë hiqet nga fundi! Me detajet e tij të projektimit imagjinativ dhe mekanikën e mrekullueshme e të thjeshtë, kjo lodër e zgjuar është një mënyrë tërheqëse, edukative për të luajtur me renditje, përputhje, numërim dhe më shumë!

Marka

SHPORTA NË BEE

close