, ,

Stacking blocks

EurekaKids
Availability:

1 stok


Këta kube të grumbulluar janë kaq të lëmuar dhe Secili nga gjashtë blloqet është me një ngjyrë të ndryshme dhe fytyrat e tyre tregojnë numra, forma dhe kafshë të ndryshme në reliev. Një lojë perfekte që vogëlushët të zhvillojë aftësi të shkëlqyera motorike dhe të fillojë të njohë ngjyrat, numrat dhe format.

Karakteristikat:

 • 6 kube me ngjyra të ndryshme me numra, forma dhe kafshë të ndryshme në reliev
 • E bërë nga gome e butë
 • E shkëlqyeshme që fëmija të mësojë të dallojë format dhe ngjyrat, numrat nga 1 në 6 dhe emrat e kafshëve
 • Kontribuon në përmirësimin e aftësive të shkëlqyera motorike dhe koordinimit sy-dorë

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +18 muajsh
 • Përmasat: 20 x 20 cm

 

1,600 L

1 stok

Këta kube të grumbulluar janë kaq të lëmuar dhe Secili nga gjashtë blloqet është me një ngjyrë të ndryshme dhe fytyrat e tyre tregojnë numra, forma dhe kafshë të ndryshme në reliev. Një lojë perfekte që vogëlushët të zhvillojë aftësi të shkëlqyera motorike dhe të fillojë të njohë ngjyrat, numrat dhe format.

Karakteristikat:

 • 6 kube me ngjyra të ndryshme me numra, forma dhe kafshë të ndryshme në reliev
 • E bërë nga gome e butë
 • E shkëlqyeshme që fëmija të mësojë të dallojë format dhe ngjyrat, numrat nga 1 në 6 dhe emrat e kafshëve
 • Kontribuon në përmirësimin e aftësive të shkëlqyera motorike dhe koordinimit sy-dorë

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +18 muajsh
 • Përmasat: 20 x 20 cm

 

SKU: 8435404810986 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close