Sold out!
,

Treni me blloqe stivosje

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Treni me blloqe stivosje, ngarkoni trenin me forma të ndritshme, shumëngjyrësh! 15 blloqet prej druri të lehtë për t’u kuptuar vendosen mbi shufra, duke ofruar një mundësi të shkëlqyeshme për të praktikuar aftësi të shkëlqyera motorike. Për edhe më shumë vlerë të lojës: Blloqet mund të përdoren gjithashtu për grumbullimin, ndërtimin dhe renditjen, dhe makinat e trenave me lëvizje të qetë shkëputen për të shkurtuar trenin ose për t’i lënë fëmijët të luajnë me veturat individualisht.

3,840 L

Sold out!

Treni me blloqe stivosje, ngarkoni trenin me forma të ndritshme, shumëngjyrësh! 15 blloqet prej druri të lehtë për t’u kuptuar vendosen mbi shufra, duke ofruar një mundësi të shkëlqyeshme për të praktikuar aftësi të shkëlqyera motorike. Për edhe më shumë vlerë të lojës: Blloqet mund të përdoren gjithashtu për grumbullimin, ndërtimin dhe renditjen, dhe makinat e trenave me lëvizje të qetë shkëputen për të shkurtuar trenin ose për t’i lënë fëmijët të luajnë me veturat individualisht.

Marka

SHPORTA NË BEE

close