Sold out!
,

Kamioni emergjencave

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Kamioni emergjencave vjen i pajisur me katër automjete prej druri të urgjencës dhe jep mundësira të pakufizuara për të luajtur! Uleni kuvertën e sipërme për të zgjatur kamionin në dhe për të lejuar që automjetet të vendosen aty. Ka një helikopter me teh rrotullues, një motor zjarri, makinë policie dhe ambulancë, në mënyrë që fëmijët të mund t’i përgjigjen çdo emergjence imagjinare.

4,900 L

Sold out!

Kamioni emergjencave vjen i pajisur me katër automjete prej druri të urgjencës dhe jep mundësira të pakufizuara për të luajtur! Uleni kuvertën e sipërme për të zgjatur kamionin në dhe për të lejuar që automjetet të vendosen aty. Ka një helikopter me teh rrotullues, një motor zjarri, makinë policie dhe ambulancë, në mënyrë që fëmijët të mund t’i përgjigjen çdo emergjence imagjinare.

SKU: 772146104 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close