Kopshti zanave Stampo një skenë

Melissa & Doug
Availability:

6 stok


Kopshti zanave Stampo një skenë | Zanat, lulet dhe kopshti mund të kombinohen në mënyra të panumërta të bukura! Ky grup stampash i madh për fëmijët e bën të lehtë krijimin e një skenari interesant ose një skenë ngjyrash.

Përfshin 20 stampa skicash me fytyrë gome, dhe një jastëk me pullë dy ngjyra të mbushura me bojë të larë me trëndafili dhe vjollcë. Pesë lapsa me ngjyra koordinojnë me temën e kopshtit për të shtuar detaje dhe ngjyra në skenë. Është një veprimtari e plotë arti dhe vepra artizanale dhe rrëfim histori në një!

4,900 L

6 stok

Kopshti zanave Stampo një skenë | Zanat, lulet dhe kopshti mund të kombinohen në mënyra të panumërta të bukura! Ky grup stampash i madh për fëmijët e bën të lehtë krijimin e një skenari interesant ose një skenë ngjyrash.

Përfshin 20 stampa skicash me fytyrë gome, dhe një jastëk me pullë dy ngjyra të mbushura me bojë të larë me trëndafili dhe vjollcë. Pesë lapsa me ngjyra koordinojnë me temën e kopshtit për të shtuar detaje dhe ngjyra në skenë. Është një veprimtari e plotë arti dhe vepra artizanale dhe rrëfim histori në një!

Marka

SHPORTA NË BEE

close