Ferma Stampo një skenë

Melissa & Doug
Availability:

9 stok


Ferma Stampo një skenë | Majmunët, gjarperinjte dhe zogjtë kombinohen për të krijuar një xhungël drejtpërdrejt nga imagjinata juaj! Ky grup stampash i madh për fëmijët e bën të lehtë krijimin e një skenari interesant ose një skenë ngjyrash.

Përfshin 20 stampa skicash me fytyrë gome, të trajtuara me dru dhe një “jastëk” stampe me dy ngjyra të mbushura me bojë të larë me ngjyrë blu dhe jeshile. Pesë lapsa me ngjyra koordinojnë me temën e xhunglës për të shtuar detaje dhe ngjyra në skenë. Eshtë një veprimtari e plotë arti dhe vepra artizanale dhe rrëfim histori në një!

4,900 L

9 stok

Ferma Stampo një skenë | Majmunët, gjarperinjte dhe zogjtë kombinohen për të krijuar një xhungël drejtpërdrejt nga imagjinata juaj! Ky grup stampash i madh për fëmijët e bën të lehtë krijimin e një skenari interesant ose një skenë ngjyrash.

Përfshin 20 stampa skicash me fytyrë gome, të trajtuara me dru dhe një “jastëk” stampe me dy ngjyra të mbushura me bojë të larë me ngjyrë blu dhe jeshile. Pesë lapsa me ngjyra koordinojnë me temën e xhunglës për të shtuar detaje dhe ngjyra në skenë. Eshtë një veprimtari e plotë arti dhe vepra artizanale dhe rrëfim histori në një!

Marka

SHPORTA NË BEE

close