Ferma Stampo një skenë

Melissa & Doug
Availability:

10 stok


Ferma Stampo një skenë | Një hambar, traktor, dele, lepur, derr vijnë në këtë stamp me ngjyra për fëmijë! Ky grup i stampave prej druri të madh e bën të lehtë krijimin e një skenari emocionues ose një skenë ngjyrash.

Përfshin 20 stampa skicash me fytyrë gome. Pesë lapsa me ngjyra koordinojnë me temën e fermës për të shtuar detaje dhe ngjyra në skenë. Eshtë një veprimtari e plotë arti dhe vepra artizanale dhe rrëfim histori në një!

4,900 L

10 stok

Ferma Stampo një skenë | Një hambar, traktor, dele, lepur, derr vijnë në këtë stamp me ngjyra për fëmijë! Ky grup i stampave prej druri të madh e bën të lehtë krijimin e një skenari emocionues ose një skenë ngjyrash.

Përfshin 20 stampa skicash me fytyrë gome. Pesë lapsa me ngjyra koordinojnë me temën e fermës për të shtuar detaje dhe ngjyra në skenë. Eshtë një veprimtari e plotë arti dhe vepra artizanale dhe rrëfim histori në një!

Marka

SHPORTA NË BEE

close