Stampa Set Bebat e kopshtit zoologjik

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Stampa Set Bebat e kopshtit zoologjik | Tetë stampa të detajuara të kafshëve në fermë për fëmijë dhe një botë me ngjyra, ndihmojnë fëmijët të krijojnë skena të panumërta kafshësh, të gjitha të përshtatshme në një kuti prej druri. Eshtë një vlerë e jashtëzakonshme që fëmijët do ta përdorin pa pushim! Bojë për larje jo-toksike për fëmijë.

3,400 L

2 stok

SHPORTA NË BEE

close