Stenda ëmbëlsirave

Plan Toys
Availability:

1 stok


Stenda ëmbëlsirave | Pavarësisht nëse po krijoni dyqan, një festë ose thjesht po planifikoni një orar çaji për dy veta, ky grup është pikënisja e përsosur! Paraqet një stendë torte që mund të grumbullohet lehtësisht për t’u bërë një stendë me një shtresë të vetme dhe një pjatë shërbimi. Vjen me shtatë copa të ndryshme ëmbëlsirash që inkurajojnë ndarjen dhe kujdesin në lojë bashkëpunuese.

Inkurajon:

 • koordinim i syve me duart
 • eksplorim taktik
 • aftësi gjuhësore dhe zgjerim i fjalorit
 • zhvillimin njohës dhe emocional
 • interesin ndaj kuzhinës
 • imagjinatën dhe krijimtarinë
 • integrimin social dhe bashkëpunimi

Karakteristikat:

 • Ndërtuar nga druri i ricikluar pa kimikate, i tharë me furrë, me ngjyra jo toksike, me bazë uji.

5,500 L

1 stok

Stenda ëmbëlsirave | Pavarësisht nëse po krijoni dyqan, një festë ose thjesht po planifikoni një orar çaji për dy veta, ky grup është pikënisja e përsosur! Paraqet një stendë torte që mund të grumbullohet lehtësisht për t’u bërë një stendë me një shtresë të vetme dhe një pjatë shërbimi. Vjen me shtatë copa të ndryshme ëmbëlsirash që inkurajojnë ndarjen dhe kujdesin në lojë bashkëpunuese.

Inkurajon:

 • koordinim i syve me duart
 • eksplorim taktik
 • aftësi gjuhësore dhe zgjerim i fjalorit
 • zhvillimin njohës dhe emocional
 • interesin ndaj kuzhinës
 • imagjinatën dhe krijimtarinë
 • integrimin social dhe bashkëpunimi

Karakteristikat:

 • Ndërtuar nga druri i ricikluar pa kimikate, i tharë me furrë, me ngjyra jo toksike, me bazë uji.

SKU: 8854740034892 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 15.8 × 15.8 × 18.9 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close