,

Stilistet e Kukullave prej Letre- 4 Seasons Dress

Djeco
Availability:

5 stok


Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues me stilizimin e veshjeve moderne për kukullat prej letre për moshat 4 deri më 8 vjeç. Një aktivitet krijues ideal për vajzat që do të argëtohen duke krijuar kukulla me fustane dhe aksesorë që ato vetë kanë përzgjedhur.

Karakteristikat

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 8 silueta kukullash prej letre
 • Përmban 4 fletë ngjitëse me dizajne fustanesh dhe aksesorë
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 4-8 vjeç

1,700 L

5 stok

Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues me stilizimin e veshjeve moderne për kukullat prej letre për moshat 4 deri më 8 vjeç. Një aktivitet krijues ideal për vajzat që do të argëtohen duke krijuar kukulla me fustane dhe aksesorë që ato vetë kanë përzgjedhur.

Karakteristikat

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 8 silueta kukullash prej letre
 • Përmban 4 fletë ngjitëse me dizajne fustanesh dhe aksesorë
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 4-8 vjeç
Marka

Gjinia

Femra

Mosha

4- 8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close