,

Stilistet e Veshjeve- Les habits

Djeco
Availability:

24 stok


Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues me stilizimin e veshjeve për personazhët e  vogëlushëve të moshave nga +18 muajsh. Vogëlushët duhet të zbulojnë siluetat dhe pastaj afishet me veshjet e ndryshme që duhet ti pozicionojnë në vendndodhjet e dëshirueshme nga ana e tyre. Fustan, triko, pantallona, ​​pantallona të shkurtra dhe pantallona të gjera janë disa nga afishet që do përdoren nga ana e “stilistëve” tuaj të vegjël.

Karakteristikat

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Njihet me emërtimet e veshjeve të ndryshme
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 21.5 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +18 muajsh

1,600 L

24 stok

Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues me stilizimin e veshjeve për personazhët e  vogëlushëve të moshave nga +18 muajsh. Vogëlushët duhet të zbulojnë siluetat dhe pastaj afishet me veshjet e ndryshme që duhet ti pozicionojnë në vendndodhjet e dëshirueshme nga ana e tyre. Fustan, triko, pantallona, ​​pantallona të shkurtra dhe pantallona të gjera janë disa nga afishet që do përdoren nga ana e “stilistëve” tuaj të vegjël.

Karakteristikat

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Njihet me emërtimet e veshjeve të ndryshme
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 21.5 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +18 muajsh
Marka

Gjinia

Femra, Meshkuj

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close