, ,

Stokke Beat Blue Melange Carrycot

Stokke
Availability:

1 stok


Stokke Beat Blue Melange Carrycot u mundëson vogëlushëve tuaj një vend komod për të qëndruar shtrirë gjatë një pushimi dhe të shijojnë një gjumë të rehatshëm edhe gjatë shëtitjeve të mbasditeve.  Ajo siguron qasje të lehtë tek fëmija juaj dhe e bën krevatin e dorës të lehtë për tu mbajtur. Gjithashtu përfshihet një dyshek i cili është i përbërë nga fibrat Sorona nga lëndët e para të bimëve të rinovueshme dhe në të njejtën kohë i siguron një ajrosje ideale. Materiali mbushës  lejon qarkullimin e ajrit dhe ajrosjen për ta mbajtur fëmijën tuaj të rehatshëm. Dorezat e fshehura perfekte për mbajtje pa probleme.

Karakteristikat: 

 • Dyshek me fibra Sorona dhe me ajrosje
 • Siguron komoditet dhe rehati për vogëlushët
 • Dorezë mbajtëse e varur për qasje të lehtë tek fëmija juaj
 • E thjeshtë për t’u bashkuar dhe ndarë nga karroca

Të dhënat teknike:

 • Madhësia: 74 x 44 x 23 cm
 • Mban peshë deri në 20 kg
 • Mosha: nga 0-6 muajsh

31,100 L

1 stok

Stokke Beat Blue Melange Carrycot u mundëson vogëlushëve tuaj një vend komod për të qëndruar shtrirë gjatë një pushimi dhe të shijojnë një gjumë të rehatshëm edhe gjatë shëtitjeve të mbasditeve.  Ajo siguron qasje të lehtë tek fëmija juaj dhe e bën krevatin e dorës të lehtë për tu mbajtur. Gjithashtu përfshihet një dyshek i cili është i përbërë nga fibrat Sorona nga lëndët e para të bimëve të rinovueshme dhe në të njejtën kohë i siguron një ajrosje ideale. Materiali mbushës  lejon qarkullimin e ajrit dhe ajrosjen për ta mbajtur fëmijën tuaj të rehatshëm. Dorezat e fshehura perfekte për mbajtje pa probleme.

Karakteristikat: 

 • Dyshek me fibra Sorona dhe me ajrosje
 • Siguron komoditet dhe rehati për vogëlushët
 • Dorezë mbajtëse e varur për qasje të lehtë tek fëmija juaj
 • E thjeshtë për t’u bashkuar dhe ndarë nga karroca

Të dhënat teknike:

 • Madhësia: 74 x 44 x 23 cm
 • Mban peshë deri në 20 kg
 • Mosha: nga 0-6 muajsh
Marka

SHPORTA NË BEE

close