, ,

Stokke Beat Frame and Seat Black

Stokke
Availability:

1 stok


Stokke Beat është një karrocë urbane e prodhuar nga Stokke  Në kontrast me gjithçka që mund të bëjë, Beat është e lehtë dhe relativisht kompakte.  Stokke Beat mund të lëvizet me lehtësi në rrugë të ngushtë apo edhe në vende të ndryshme në qytet. Është tejet praktike dhe paloset me një dorë dhe lehtësisht. Mbështetësja e shpinës si dhe mbështetësja e këmbëve e rregullueshme mundësojnë një rehati dhe komoditet maksimal. Një avantazh tjetër është mbulesa e rregullueshme UV dhe shporta  e blerjeve me një peshë prej 10 kg. Stokke Beat vjen me të gjitha aksesorët që e bëjnë qëndrimin e vogëlushëve të rehatshëm, çlodhës dhe tejet komod.  Beat vjen me një mbulesë shiu dhe një rrjetë mushkonjash të përfshirë. Gjithashtu është e përfshirë  edhe një mbajtës filxhani.

Karakteristikat:

 • Stokke Beat është i lehtë dhe relativisht kompakt
 • Mund të lëvizet me lehtësi në çdo rrugë
 • Është tejet praktike dhe paloset me një dorë dhe lehtësisht
 • Është e përfshirë mbulesë shiu, rrjeta e mushkonjave, mbajtësi i shisheve dhe mbulesa e rregullueshme UV

Të dhënat teknike:

 • Pesha mbajtëse e sediljes: Deri në 22 kg
 • Pesha mbajtëse e çantës: 10 kg
 • Përmasat: 100 x 53.5 x 107 cm

79,500 L

1 stok

Stokke Beat është një karrocë urbane e prodhuar nga Stokke  Në kontrast me gjithçka që mund të bëjë, Beat është e lehtë dhe relativisht kompakte.  Stokke Beat mund të lëvizet me lehtësi në rrugë të ngushtë apo edhe në vende të ndryshme në qytet. Është tejet praktike dhe paloset me një dorë dhe lehtësisht. Mbështetësja e shpinës si dhe mbështetësja e këmbëve e rregullueshme mundësojnë një rehati dhe komoditet maksimal. Një avantazh tjetër është mbulesa e rregullueshme UV dhe shporta  e blerjeve me një peshë prej 10 kg. Stokke Beat vjen me të gjitha aksesorët që e bëjnë qëndrimin e vogëlushëve të rehatshëm, çlodhës dhe tejet komod.  Beat vjen me një mbulesë shiu dhe një rrjetë mushkonjash të përfshirë. Gjithashtu është e përfshirë  edhe një mbajtës filxhani.

Karakteristikat:

 • Stokke Beat është i lehtë dhe relativisht kompakt
 • Mund të lëvizet me lehtësi në çdo rrugë
 • Është tejet praktike dhe paloset me një dorë dhe lehtësisht
 • Është e përfshirë mbulesë shiu, rrjeta e mushkonjave, mbajtësi i shisheve dhe mbulesa e rregullueshme UV

Të dhënat teknike:

 • Pesha mbajtëse e sediljes: Deri në 22 kg
 • Pesha mbajtëse e çantës: 10 kg
 • Përmasat: 100 x 53.5 x 107 cm
SKU: 7040355395027 Kategori: , , Etiketë:
Marka

SHPORTA NË BEE

close