, ,

Stokke® Clikk™ Cushion- Grey Sprinkles

Stokke
Availability:

1 stok


Përdorni jastëkun Stokke® Clikk  për foshnjën tuaj për t’i dhënë  mbështetje shtesë nga të dyja anët,  e pasme dhe anësore. Stokke® Clikk™ Cushion i shton butësi dhe siguri më shumë karrigës së lartë Stokke® Clikk™ . Është prodhuar me material pambuku që siguron një ajrosje maksimale për vogëlushët. Ky jastëk i shton komoditet më shumë vogëlushëve tuaj kur janë në tryezë për të ngrënë ose në kohën e argëtimit.

Karakteristikat:

 • Mund të përdoret në të dy anët, e lehtë për tu vendosur dhe hequr
 • Çertifikuar nga OCS 100 dhe Oeko-Tex 100
 • Mund të lahet në makinë në 40 ° C
 • I lehtë për tu montuar dhe për tu hequr
 • Bërë me pambuk organik me cilësi të lartë
 • Pështatet në perfeksion me Karrigen e Lartë Stokke® Clikk

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 28 x 21 x 8 cm
 • Pesha: 0.19 kg

 

5,800 L

1 stok

Përdorni jastëkun Stokke® Clikk  për foshnjën tuaj për t’i dhënë  mbështetje shtesë nga të dyja anët,  e pasme dhe anësore. Stokke® Clikk™ Cushion i shton butësi dhe siguri më shumë karrigës së lartë Stokke® Clikk™ . Është prodhuar me material pambuku që siguron një ajrosje maksimale për vogëlushët. Ky jastëk i shton komoditet më shumë vogëlushëve tuaj kur janë në tryezë për të ngrënë ose në kohën e argëtimit.

Karakteristikat:

 • Mund të përdoret në të dy anët, e lehtë për tu vendosur dhe hequr
 • Çertifikuar nga OCS 100 dhe Oeko-Tex 100
 • Mund të lahet në makinë në 40 ° C
 • I lehtë për tu montuar dhe për tu hequr
 • Bërë me pambuk organik me cilësi të lartë
 • Pështatet në perfeksion me Karrigen e Lartë Stokke® Clikk

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 28 x 21 x 8 cm
 • Pesha: 0.19 kg

 

Peshë 13.4 kg
Përmasa 101 × 56 × 131 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close