,

Stokke® Flexi Bath® Bundle- Transparent Pink

Stokke
Availability:

1 stok


Stokke® Flexi Bath® Bundle- është shumë praktike, është e lehtë për t’u përdorur dhe mund të merret kollaj me vete edhe kur udhëtoni. Govata mund të paloset në sekonda dhe uji derdhet lehtësisht përmes tapës në pjesën e poshtme, e cila është ndjeshme ndaj nxehtësisë dhe u jep prindërve një sugjerim ne lidhje me temperaturën e ujit.  Për siguri shtesë ka një bazë jo rrëshqitëse, që fëmija mos të rrëshkasë gjatë larjes. Ky produkt nga marka revolucionare Stokke është i fortë për të mbajtur dhe e përdorshme nga fëmijët deri në moshën katër vjeç. Stokke Newborn  përshtatet në mënyrë perfekte brenda në govatën e larjes Stokke Flexi Bath. Është projektuar për t’iu përshtatur formës natyrale të trupit të foshnjeve dhe ofron mbështetje ergonomike gjatë kohës së banjës.

 

Karakteristikat:

 • E përshtatshme për femijët nga mosha 0 – 4 vjeç
 • Pastrohet lehtësisht me ujë të ngrohtë dhe me sapun
 • E disponueshme në disa variante, me konture me ngjyra të ndryshme
 • Mbështetje ergonomike për të porsalindurin tuaj në kohën e banjës
 • Imiton në perfeksion mbështetjen e një krahu të qëndrueshëm të një prindi

Të dhëna teknike:

 • Materiali: PP+TPE
 • Përmasat e palosur: 64 x 24 x 8 cm;
 • Përmasat e hapur: 66 x 35 x 24 cm
 • Pesha: 1.7 kg

Këshillë!

Ju lutemi vini re se tapa prej gome e ndjeshme ndaj nxehtësisë së ujit nuk është termometër! Gjithmonë kontrolloni temperaturën e ujit me dorë për të siguruar që ajo është temperatura e duhur për rehatinë dhe sigurinë e fëmijës tuaj. Nëse keni dyshime, përdorni saktësisht një termometër të besueshëm

7,700 L

1 stok

Stokke® Flexi Bath® Bundle- është shumë praktike, është e lehtë për t’u përdorur dhe mund të merret kollaj me vete edhe kur udhëtoni. Govata mund të paloset në sekonda dhe uji derdhet lehtësisht përmes tapës në pjesën e poshtme, e cila është ndjeshme ndaj nxehtësisë dhe u jep prindërve një sugjerim ne lidhje me temperaturën e ujit.  Për siguri shtesë ka një bazë jo rrëshqitëse, që fëmija mos të rrëshkasë gjatë larjes. Ky produkt nga marka revolucionare Stokke është i fortë për të mbajtur dhe e përdorshme nga fëmijët deri në moshën katër vjeç. Stokke Newborn  përshtatet në mënyrë perfekte brenda në govatën e larjes Stokke Flexi Bath. Është projektuar për t’iu përshtatur formës natyrale të trupit të foshnjeve dhe ofron mbështetje ergonomike gjatë kohës së banjës.

 

Karakteristikat:

 • E përshtatshme për femijët nga mosha 0 – 4 vjeç
 • Pastrohet lehtësisht me ujë të ngrohtë dhe me sapun
 • E disponueshme në disa variante, me konture me ngjyra të ndryshme
 • Mbështetje ergonomike për të porsalindurin tuaj në kohën e banjës
 • Imiton në perfeksion mbështetjen e një krahu të qëndrueshëm të një prindi

Të dhëna teknike:

 • Materiali: PP+TPE
 • Përmasat e palosur: 64 x 24 x 8 cm;
 • Përmasat e hapur: 66 x 35 x 24 cm
 • Pesha: 1.7 kg

Këshillë!

Ju lutemi vini re se tapa prej gome e ndjeshme ndaj nxehtësisë së ujit nuk është termometër! Gjithmonë kontrolloni temperaturën e ujit me dorë për të siguruar që ajo është temperatura e duhur për rehatinë dhe sigurinë e fëmijës tuaj. Nëse keni dyshime, përdorni saktësisht një termometër të besueshëm

Marka

SHPORTA NË BEE

close