Sold out!
, ,

Stokke® Flexi Bath® Newborn Support

Stokke
Availability:

S’ka stok


Stokke® Flexi Bath® Newborn Support është prodhuar enkas për të ofruar siguri dhe rehati shtesë për foshnjat e porsalindura gjatë kohës së banjës. Ajo përshtatet në mënyrë perfekte brenda në govatën e larjes Stokke Flexi Bath. Është projektuar për t’iu përshtatur formës natyrale të trupit të foshnjeve dhe ofron mbështetje ergonomike gjatë kohës së banjës.

Karakteristikat:

 • Mbështetje ergonomike për të porsalindurin tuaj në kohën e banjës
 • Imiton në perfeksion mbështetjen e një krahu të qëndrueshëm të një prindi
 • Pështatet me govatën e larjes Stokke Flexi Bath
 • I përshtatshëm për të sapolindurit dhe foshnjat deri në 8 muajsh

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 46 x 23 x 13 cm
 • Pesha: 0.29 kg
 • Mban peshë deri në 8 kg

 

2,200 L

Sold out!

Stokke® Flexi Bath® Newborn Support është prodhuar enkas për të ofruar siguri dhe rehati shtesë për foshnjat e porsalindura gjatë kohës së banjës. Ajo përshtatet në mënyrë perfekte brenda në govatën e larjes Stokke Flexi Bath. Është projektuar për t’iu përshtatur formës natyrale të trupit të foshnjeve dhe ofron mbështetje ergonomike gjatë kohës së banjës.

Karakteristikat:

 • Mbështetje ergonomike për të porsalindurin tuaj në kohën e banjës
 • Imiton në perfeksion mbështetjen e një krahu të qëndrueshëm të një prindi
 • Pështatet me govatën e larjes Stokke Flexi Bath
 • I përshtatshëm për të sapolindurit dhe foshnjat deri në 8 muajsh

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 46 x 23 x 13 cm
 • Pesha: 0.29 kg
 • Mban peshë deri në 8 kg

 

Peshë 13.4 kg
Përmasa 101 × 56 × 131 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close