Sold out!
,

Stokke® Flexi Bath® Stand

Stokke
Availability:

S’ka stok


Stokke® Flexi Bath® Stand është krijuar për t’ju sjellë më afër me vogëlushët tuaj dhe për ti kthyer në momente argëtuese. Ideuar ekskluzivisht për t’iu përshtatur Stokke® Flexi Bath® dhe ofron siguri, lehtësinë në mbajtje  dhe komoditetin me gjithçka afër. Stokke® Flexi Bath® Stand është një nga stendat e para që plotëson rregulloret e reja të BE për qëndrimet e stendave (EN 17072: 2018). Mund të përdoret për larjen e të porsalindurve duke ju shmangur  dhimbjet e shpinës nga gjunjëzimi në dysheme.

Karakteristikat:

 • Instalim i thjeshtë, duke e ngritur foshnjën tuaj afër në një lartësi të rehatshme
 • Ofron siguri me këmbë jo të rrëshqitshme, brava me veprim të dyfishtë dhe tregues të sigurisë
 • Paloset e sheshtë me Flexi Bath® të bashkangjitur  për transport dhe magazinim të lehtë
 • Përmban mbajtës për peshqirin
 • Përmban zorrë kulluese
 • Mbajtëse për shampo
 • I përshtatshëm për të porsalindurit deri në 10 kg

Teknike:

 • Madhësia: 91 x 57 x 96 cm
 • Pesha: 3.7  kg

8,500 L

Sold out!

Stokke® Flexi Bath® Stand është krijuar për t’ju sjellë më afër me vogëlushët tuaj dhe për ti kthyer në momente argëtuese. Ideuar ekskluzivisht për t’iu përshtatur Stokke® Flexi Bath® dhe ofron siguri, lehtësinë në mbajtje  dhe komoditetin me gjithçka afër. Stokke® Flexi Bath® Stand është një nga stendat e para që plotëson rregulloret e reja të BE për qëndrimet e stendave (EN 17072: 2018). Mund të përdoret për larjen e të porsalindurve duke ju shmangur  dhimbjet e shpinës nga gjunjëzimi në dysheme.

Karakteristikat:

 • Instalim i thjeshtë, duke e ngritur foshnjën tuaj afër në një lartësi të rehatshme
 • Ofron siguri me këmbë jo të rrëshqitshme, brava me veprim të dyfishtë dhe tregues të sigurisë
 • Paloset e sheshtë me Flexi Bath® të bashkangjitur  për transport dhe magazinim të lehtë
 • Përmban mbajtës për peshqirin
 • Përmban zorrë kulluese
 • Mbajtëse për shampo
 • I përshtatshëm për të porsalindurit deri në 10 kg

Teknike:

 • Madhësia: 91 x 57 x 96 cm
 • Pesha: 3.7  kg
Kategori: ,
Marka

Pesha

3.7 kg

Masa

91 x 57 x 96 cm

SHPORTA NË BEE

close