,

Stokke Flexi Bath- White Aqua

Stokke
Availability:

1 stok


Një ide tepër e zgjuar  me një govatë për fëmijë që mund të paloset dhe nuk zë vend. Kjo govatë kaq praktike është e lehtë për t’u përdorur dhe mund të merret kollaj me vete edhe kur udhëtoni. Govata mund të paloset në sekonda dhe uji derdhet lehtësisht përmes tapës në pjesën e poshtme, e cila është ndjeshme ndaj nxehtësisë dhe u jep prindërve një sugjerim ne lidhje me temperaturën e ujit.  Për siguri shtesë ka një bazë jo rrëshqitëse, që fëmija mos të rrëshkasë gjatë larjes. Ky produkt nga marka revolucionare Stokke është i fortë për të mbajtur dhe e përdorshme nga fëmijët deri në moshën katër vjeç.

Karakteristikat:

 • E përshtatshme për femijët nga mosha 0 – 4 vjeç
 • Për muajt e parë ne rekomandojmë produktin i cili shitet bashkë me Stokke Newborn Support, për më shumë suport për foshnjen
 • Pastrohet lehtësisht me ujë të ngrohtë dhe me sapun
 • E disponueshme në disa variante, me konture me ngjyra të ndryshme

Të dhëna teknike:

 • Materiali: Polipropilen (TPE)
 • Përmasat e palosur: 10 x 63 x 24 cm;
 • Përmasat e hapur: 39 x 66 x 24 cm
 • Pesha: 1.3 kg

Këshillë!

Ju lutemi vini re se tapa prej gome e ndjeshme ndaj nxehtësisë së ujit nuk është termometër! Gjithmonë kontrolloni temperaturën e ujit me dorë për të siguruar që ajo është temperatura e duhur për rehatinë dhe sigurinë e fëmijës tuaj. Nëse keni dyshime, përdorni saktësisht një termometër të besueshëm

5,500 L

1 stok

Një ide tepër e zgjuar  me një govatë për fëmijë që mund të paloset dhe nuk zë vend. Kjo govatë kaq praktike është e lehtë për t’u përdorur dhe mund të merret kollaj me vete edhe kur udhëtoni. Govata mund të paloset në sekonda dhe uji derdhet lehtësisht përmes tapës në pjesën e poshtme, e cila është ndjeshme ndaj nxehtësisë dhe u jep prindërve një sugjerim ne lidhje me temperaturën e ujit.  Për siguri shtesë ka një bazë jo rrëshqitëse, që fëmija mos të rrëshkasë gjatë larjes. Ky produkt nga marka revolucionare Stokke është i fortë për të mbajtur dhe e përdorshme nga fëmijët deri në moshën katër vjeç.

Karakteristikat:

 • E përshtatshme për femijët nga mosha 0 – 4 vjeç
 • Për muajt e parë ne rekomandojmë produktin i cili shitet bashkë me Stokke Newborn Support, për më shumë suport për foshnjen
 • Pastrohet lehtësisht me ujë të ngrohtë dhe me sapun
 • E disponueshme në disa variante, me konture me ngjyra të ndryshme

Të dhëna teknike:

 • Materiali: Polipropilen (TPE)
 • Përmasat e palosur: 10 x 63 x 24 cm;
 • Përmasat e hapur: 39 x 66 x 24 cm
 • Pesha: 1.3 kg

Këshillë!

Ju lutemi vini re se tapa prej gome e ndjeshme ndaj nxehtësisë së ujit nuk është termometër! Gjithmonë kontrolloni temperaturën e ujit me dorë për të siguruar që ajo është temperatura e duhur për rehatinë dhe sigurinë e fëmijës tuaj. Nëse keni dyshime, përdorni saktësisht një termometër të besueshëm

Marka

SHPORTA NË BEE

close