,

Stokke Flexi Bath XL- White

Stokke
Availability:

1 stok


E gjerë dhe plot hapësirë, govata Stokke Flexi Bath XL është një govate që rritet bashke me të voglin tuaj. Ky produkt eshte i përshtatshëm për fëmijë të vegjël deri në moshën 6 vjeç. Por ajo mund të perdoret edhe nga dy femijë njëkohësisht. Govata ka të gjitha tiparet e shkëlqyera të versionit original Stokke Flexi Bath, por me më shumë hapësirë. Dizajni unik i palosshëm e bën të lehtë ruajtje dhe transportin e govatës kur udhëtoni. E shkëlqyeshme për përdorim të brendshëm ose të jashtëm, kjo govate është e përkryer për të vegjëlit që duan të spërkasin dhe të luajnë. Për siguri shtesë ka një bazë jo rrëshqitëse, që fëmija mos të rrëshkasë gjatë larjes.

Karakteristikat:

 • E përshtatshëm për fëmijë deri në rreth 6 vjeç – mund të mbajë deri në 21 kg
 • E shkëlqyeshme për t’u ndarë me vëllezërit e motrat
 • Paloset për transport të lehtë dhe ruajtje të hapësirës
 • Ka një tapë prej gome të ndjeshme ndaj nxehtësisë dhe që shërben për kullimin e ujit
 • Mund të përdoret me Stokke Newborn Support për të siguruar një pozicion optimal kur përdoret për të porsalindurit
 • E disponueshme në disa variante, me konture me ngjyra të ndryshme

Të dhëna teknike:

 • Materiali: Polipropilen (TPE)
 • Përmasat e palosur: 78 x 24 x 15 cm;
 • Përmasat e hapur: 82 x 24 x 41 cm
 • Pesha: 4.3 kg

Këshillë!

Ju lutemi vini re se tapa prej gome e ndjeshme ndaj nxehtësisë së ujit nuk është termometër! Gjithmonë kontrolloni temperaturën e ujit me dorë për të siguruar që ajo është temperatura e duhur për rehatinë dhe sigurinë e fëmijës tuaj. Nëse keni dyshime, përdorni saktësisht një termometër të besueshëm

7,700 L

1 stok

E gjerë dhe plot hapësirë, govata Stokke Flexi Bath XL është një govate që rritet bashke me të voglin tuaj. Ky produkt eshte i përshtatshëm për fëmijë të vegjël deri në moshën 6 vjeç. Por ajo mund të perdoret edhe nga dy femijë njëkohësisht. Govata ka të gjitha tiparet e shkëlqyera të versionit original Stokke Flexi Bath, por me më shumë hapësirë. Dizajni unik i palosshëm e bën të lehtë ruajtje dhe transportin e govatës kur udhëtoni. E shkëlqyeshme për përdorim të brendshëm ose të jashtëm, kjo govate është e përkryer për të vegjëlit që duan të spërkasin dhe të luajnë. Për siguri shtesë ka një bazë jo rrëshqitëse, që fëmija mos të rrëshkasë gjatë larjes.

Karakteristikat:

 • E përshtatshëm për fëmijë deri në rreth 6 vjeç – mund të mbajë deri në 21 kg
 • E shkëlqyeshme për t’u ndarë me vëllezërit e motrat
 • Paloset për transport të lehtë dhe ruajtje të hapësirës
 • Ka një tapë prej gome të ndjeshme ndaj nxehtësisë dhe që shërben për kullimin e ujit
 • Mund të përdoret me Stokke Newborn Support për të siguruar një pozicion optimal kur përdoret për të porsalindurit
 • E disponueshme në disa variante, me konture me ngjyra të ndryshme

Të dhëna teknike:

 • Materiali: Polipropilen (TPE)
 • Përmasat e palosur: 78 x 24 x 15 cm;
 • Përmasat e hapur: 82 x 24 x 41 cm
 • Pesha: 4.3 kg

Këshillë!

Ju lutemi vini re se tapa prej gome e ndjeshme ndaj nxehtësisë së ujit nuk është termometër! Gjithmonë kontrolloni temperaturën e ujit me dorë për të siguruar që ajo është temperatura e duhur për rehatinë dhe sigurinë e fëmijës tuaj. Nëse keni dyshime, përdorni saktësisht një termometër të besueshëm

Marka

SHPORTA NË BEE

close