,

Stokke® Foot Muff Brushed Lilac

Stokke
Availability:

1 stok


Me Stokke® Foot Muff Brushed Lilac, vogëlushët tuaj do t’i ardhurojnë pafund shëtitjet dimërore.  Veshja dhe materiali cilësor i mbështjellëses së këmbëve i mban vogëlushët ngrohtë, rehat dhe gati për të shijuar daljet.  Edhe pse e mbyllur, vogëlushët e kanë akoma lirshmërinë e lëvizjes. Hapja e rregullueshme e përparme ndihmon në rregullimin e temperaturës, duke shmangur djersitjen ose mbinxehjen, për të qenë gjithmonë komodë.

Karakteristikat:

 • Mbështjellësja e  këmbëve është e veshur me lesh
 • Material 100% poliestër
 • Ofron ngrohtësi dhe rehati maksimale edhe pse temperaturat janë të ulta
 • Lejon lirinë e lëvizjes
 • Hapja e përparme e rregullueshme mundëson kontrollin e temperaturës

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 90 x 45 x 12 cm
 • Pesha: 0.92 kg

17,900 L

1 stok

Me Stokke® Foot Muff Brushed Lilac, vogëlushët tuaj do t’i ardhurojnë pafund shëtitjet dimërore.  Veshja dhe materiali cilësor i mbështjellëses së këmbëve i mban vogëlushët ngrohtë, rehat dhe gati për të shijuar daljet.  Edhe pse e mbyllur, vogëlushët e kanë akoma lirshmërinë e lëvizjes. Hapja e rregullueshme e përparme ndihmon në rregullimin e temperaturës, duke shmangur djersitjen ose mbinxehjen, për të qenë gjithmonë komodë.

Karakteristikat:

 • Mbështjellësja e  këmbëve është e veshur me lesh
 • Material 100% poliestër
 • Ofron ngrohtësi dhe rehati maksimale edhe pse temperaturat janë të ulta
 • Lejon lirinë e lëvizjes
 • Hapja e përparme e rregullueshme mundëson kontrollin e temperaturës

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 90 x 45 x 12 cm
 • Pesha: 0.92 kg
SKU: 7040351773195 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Peshë 13.4 kg
Përmasa 101 × 56 × 131 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close