, , ,

Stokke® Harness- Beige

Stokke
Availability:

1 stok


Rripi, Stokke® Harness- Beige,  është lehtësisht i rregullueshëm dhe është projektuar me kujdes me pesë pika. Ju lutemi mos harroni të mos e lini kurrë fëmijën tuaj pa mbikëqyrje. Përshtatet shpejt dhe lehtë. Gjithashtu pastrohet shumë thjeshtë dhe ka material të fortë.

Karakteristikat:

 • I lehtë për t’u përdorur
 • Projektuar me 5 pika dhe rripa të rregullueshëm
 • Bërë nga najloni i qëndrueshëm, i lehtë për tu larë
 • Asnjë substancë e dëmshme, pa BPA
 • Mund të përdoret vetëm me Setin e Foshnjës Tripp Trapp® në karrigen Tripp Trapp®.

Të dhënat teknike:

 • Pesha: 0.2 kg
 • I përshtatshëm 6- 36 muajsh

5,300 L

1 stok

Rripi, Stokke® Harness- Beige,  është lehtësisht i rregullueshëm dhe është projektuar me kujdes me pesë pika. Ju lutemi mos harroni të mos e lini kurrë fëmijën tuaj pa mbikëqyrje. Përshtatet shpejt dhe lehtë. Gjithashtu pastrohet shumë thjeshtë dhe ka material të fortë.

Karakteristikat:

 • I lehtë për t’u përdorur
 • Projektuar me 5 pika dhe rripa të rregullueshëm
 • Bërë nga najloni i qëndrueshëm, i lehtë për tu larë
 • Asnjë substancë e dëmshme, pa BPA
 • Mund të përdoret vetëm me Setin e Foshnjës Tripp Trapp® në karrigen Tripp Trapp®.

Të dhënat teknike:

 • Pesha: 0.2 kg
 • I përshtatshëm 6- 36 muajsh
SKU: 7040351005012 Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Peshë 13.4 kg
Përmasa 101 × 56 × 131 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close