Sold out!
,

Kangur – Front &Back Black

Stokke
Availability:

S’ka stok


Mbajtësi për fëmijë, Stokke® Mycarrier™ Front & Back, mund të përdoret duke filluar nga të porsalindurit deri në fëmijët  e moshës 3- vjeҫare. Ergonomi superiore dhe rregullueshmëri për komoditet fantastik. Me Stokke® Mycarrier™, shëtitja juaj nuk do të ndjehet aspak sepse është projektuar me kujdes dhe zhvilluar në mënyrë ergonomike për t’i dhënë një përshtatje të veçantë nënave dhe baballarëve si dhe vogëlushëve  tuaj në rritje. Mundëson një shpërndarje të peshës në mënyrë të njëtrajtshme.

Karakteristikat:

 • Nga të porsalindur deri në 3 vjeҫ
 • Plotëson standartet Oeko-Tex® Standard 100
 • Plotësisht i rregullueshëm për maksimumin e komoditetit
 • Dizajn ergonomik me opsione për të mbajtur fëmijën përpara dhe mbrapa
 • Materiale të sigurta dhe funksionale: pambuk dhe rrjetë për një ajrosje sa më të mirë
 • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme

Të dhëna teknike:

 • Pesha: 1.4 kg
 • Mosha: +1 muajsh
 • Mban peshë deri në 15 kg

21,700 L

Sold out!

Mbajtësi për fëmijë, Stokke® Mycarrier™ Front & Back, mund të përdoret duke filluar nga të porsalindurit deri në fëmijët  e moshës 3- vjeҫare. Ergonomi superiore dhe rregullueshmëri për komoditet fantastik. Me Stokke® Mycarrier™, shëtitja juaj nuk do të ndjehet aspak sepse është projektuar me kujdes dhe zhvilluar në mënyrë ergonomike për t’i dhënë një përshtatje të veçantë nënave dhe baballarëve si dhe vogëlushëve  tuaj në rritje. Mundëson një shpërndarje të peshës në mënyrë të njëtrajtshme.

Karakteristikat:

 • Nga të porsalindur deri në 3 vjeҫ
 • Plotëson standartet Oeko-Tex® Standard 100
 • Plotësisht i rregullueshëm për maksimumin e komoditetit
 • Dizajn ergonomik me opsione për të mbajtur fëmijën përpara dhe mbrapa
 • Materiale të sigurta dhe funksionale: pambuk dhe rrjetë për një ajrosje sa më të mirë
 • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme

Të dhëna teknike:

 • Pesha: 1.4 kg
 • Mosha: +1 muajsh
 • Mban peshë deri në 15 kg
SKU: 7040354316047 Kategori: , Etiketë:
Marka

SHPORTA NË BEE

close