,

Stokke® Scoot Softbag Grey Melange

Stokke
Availability:

1 stok


Mbështillini vogëlushët tuaj plot me ngrohtësi përkëdhelëse. I krijuar posaçërisht për Stokke® Scoot, çanta Softbag do ti mbajë vogëlushët  të sigurt, komod dhe të relaksuar gjatë shëtitjeve të gjata në qytet. Është vendi i përsosur për lëvizje, me një pjesë të sipërme të lëvizshme dhe një fund shtesë të fortë. Softbag ofron rehati maksimale për një udhëtim më të mirë. Mbushja shtesë ndihmon në stabilizimin e foshnjës, ndërsa një hapja e rregullueshme mundëson rregullim e temperaturës dhe parandalimin e mbinxjehjeve. Është perfekt për të porsalindurit deri në gjatë muajsh.

Karakteristikat:

 • Ofron ngrohtësi, butësi dhe komoditet maksimal
 • Tërheqja elastike ofron mbrojtje shtesë dhe era
 • Baza e fortë ofron qëndrueshmëri dhe  siguri
 • Hapja e rregullueshme mundëson rregullim e temperaturës dhe parandalimin e mbinxjehjeve
 • Është perfekt për të porsalindurit deri në gjatë muajsh
 • Paloset lehtësisht
 • E bërë nga materiale cilësore

Të dhënat teknike:

 • Pesha: 0.77 kg
 • Mosha: 0-6 muajsh

 

9,900 L

1 stok

Mbështillini vogëlushët tuaj plot me ngrohtësi përkëdhelëse. I krijuar posaçërisht për Stokke® Scoot, çanta Softbag do ti mbajë vogëlushët  të sigurt, komod dhe të relaksuar gjatë shëtitjeve të gjata në qytet. Është vendi i përsosur për lëvizje, me një pjesë të sipërme të lëvizshme dhe një fund shtesë të fortë. Softbag ofron rehati maksimale për një udhëtim më të mirë. Mbushja shtesë ndihmon në stabilizimin e foshnjës, ndërsa një hapja e rregullueshme mundëson rregullim e temperaturës dhe parandalimin e mbinxjehjeve. Është perfekt për të porsalindurit deri në gjatë muajsh.

Karakteristikat:

 • Ofron ngrohtësi, butësi dhe komoditet maksimal
 • Tërheqja elastike ofron mbrojtje shtesë dhe era
 • Baza e fortë ofron qëndrueshmëri dhe  siguri
 • Hapja e rregullueshme mundëson rregullim e temperaturës dhe parandalimin e mbinxjehjeve
 • Është perfekt për të porsalindurit deri në gjatë muajsh
 • Paloset lehtësisht
 • E bërë nga materiale cilësore

Të dhënat teknike:

 • Pesha: 0.77 kg
 • Mosha: 0-6 muajsh

 

SKU: 7040353445090 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Peshë 13.4 kg
Përmasa 101 × 56 × 131 cm
Marka

Ngjyrë

Grey melange

SHPORTA NË BEE

close