Stokke® Sleepi™ Drape Rod- White

Stokke
Availability:

1 stok


Stokke® Sleepi™ Drape Rod është projektuar për krijuar një mjedis qetësues për fëmijën tuaj. Me Drape Rod ju mund të përdorni mbulesën e Stokke® Sleepi për të larguar dritën e tepërt dhe për ti siguruar vogëlushëve tuaj një ambient të ngrohtë dhe të rehatshëm gjumi. Stokke® Sleepi™ Drape Rod mund të përdoret në krevatet Stokke® Sleepi dhe djepet Stokke®

Karakteristikat:

  • Krijon një mjedis qetësues për vogëlushët tuaj
  • Montim i lehtë në krevatin Stokke
  • Bërë nga druri i fortë ahu për qëndrueshmëri
  • Ka një vrimë të shpuar për të lidhur një celular
Të dhënat teknike:
  • Pesha: 0.7 kg

4,200 L

1 stok

Stokke® Sleepi™ Drape Rod është projektuar për krijuar një mjedis qetësues për fëmijën tuaj. Me Drape Rod ju mund të përdorni mbulesën e Stokke® Sleepi për të larguar dritën e tepërt dhe për ti siguruar vogëlushëve tuaj një ambient të ngrohtë dhe të rehatshëm gjumi. Stokke® Sleepi™ Drape Rod mund të përdoret në krevatet Stokke® Sleepi dhe djepet Stokke®

Karakteristikat:

  • Krijon një mjedis qetësues për vogëlushët tuaj
  • Montim i lehtë në krevatin Stokke
  • Bërë nga druri i fortë ahu për qëndrueshmëri
  • Ka një vrimë të shpuar për të lidhur një celular
Të dhënat teknike:
  • Pesha: 0.7 kg
Marka

SHPORTA NË BEE

close