, ,

Stokke® Stroller All-Weather Inlay

Stokke
Availability:

2 stok


Stokke® Stroller All-Weather Inlay kombinon komoditetin dhe funksionin e dyfishtë. Shtresa mbuluese është e përshtatshme për përdorim gjatë gjithë vitit në të gjitha stinët. Kur ka një ftohje në ajër, Stokke ™ All-Weather Inlay ju ndihmon të mbani të voglin tuaj të ngrohtë dhe komod me lesh merino të butë dhe rregullues të temperaturës.

Kur dielli fillon të shkëlqejë dhe moti nxehet, mbajeni fëmijën tuaj të qetë të qetë me ndihmën e pëlhurave të tharjes së shpejtë dhe kundër aromës. Projektuar për t’iu përshtatur të gjitha karrocave Stokke.

Çfarë e bën të vyer:

 • Ajroset lehtësisht, thahet shpejt dhe ka veti për të thithur lagështi shpejt
 • Shton butësi dhe komoditet për një udhëtim të rehatshëm
 • Multifunksionale, ndihmon në rregullimin e temperaturës së foshnjës për rehati në të gjitha klimat
 • Mund të lahet me makinë larëse
 • Është eko-mjedisore

Të dhëna teknike:

 • 100% prej lesh Merinoje dhe fije ftohje Poliesteri
 • Madhësia e produktit: 69 x 39 x 3 cm
 • Pesha 0.2 kg

14,500 L

2 stok

Stokke® Stroller All-Weather Inlay kombinon komoditetin dhe funksionin e dyfishtë. Shtresa mbuluese është e përshtatshme për përdorim gjatë gjithë vitit në të gjitha stinët. Kur ka një ftohje në ajër, Stokke ™ All-Weather Inlay ju ndihmon të mbani të voglin tuaj të ngrohtë dhe komod me lesh merino të butë dhe rregullues të temperaturës.

Kur dielli fillon të shkëlqejë dhe moti nxehet, mbajeni fëmijën tuaj të qetë të qetë me ndihmën e pëlhurave të tharjes së shpejtë dhe kundër aromës. Projektuar për t’iu përshtatur të gjitha karrocave Stokke.

Çfarë e bën të vyer:

 • Ajroset lehtësisht, thahet shpejt dhe ka veti për të thithur lagështi shpejt
 • Shton butësi dhe komoditet për një udhëtim të rehatshëm
 • Multifunksionale, ndihmon në rregullimin e temperaturës së foshnjës për rehati në të gjitha klimat
 • Mund të lahet me makinë larëse
 • Është eko-mjedisore

Të dhëna teknike:

 • 100% prej lesh Merinoje dhe fije ftohje Poliesteri
 • Madhësia e produktit: 69 x 39 x 3 cm
 • Pesha 0.2 kg
Marka

Pesha

0.2 kg

Masa

69 x 39 x 3 cm

SHPORTA NË BEE

close